Over ons

Heldere communicatie, duidelijke afspraken over prijs en tijd en een flinke portie creativiteit en flexibiliteit, dat is wat je van ons mag verwachten!  
Onze missie is het zorgeloos maken van jouw verbouwing. 

Melinda Knijn
Ontwerper en fotograaf

Mijn interesse in de 'woonbranche' is jaren geleden ontstaan toen ik werkzaam was in de makelaardij. Hier heb ik héél veel huizen gezien en ben ik geïnspireerd geraakt door de meest uiteenlopende interieurs. Het zelf gaan ontwerpen was voor mij een logisch vervolg. Ik ben nog iedere dag blij dat ik deze stap heb gezet. Ruimtes in huis fascineren me. Interessante zichtlijnen kun je in ieder huis realiseren, hoe groot of klein ook. Ook het optimaal benutten van natuurlijk licht is iets waar ik graag aandacht aan besteed. Met heel veel plezier ga ik voor je aan de slag en bedenken we samen welke elementen belangrijk zijn voor jouw droom(t)huis. Wanneer je ervoor kiest de verbouwing ook door ons te laten begeleiden zorgen Jolanda en ik er samen voor dat je zorgeloos door het doolhof van de verbouwing heen wandelt. We zijn wekelijks op de bouwplaats aanwezig en zorgen ervoor dat alles gecoördineerd en afgestemd wordt.

Jolanda Proszkowski
De verbindende schakel tussen de klant, de ontwerper en de uitvoerder

Met een architect als vader kreeg ik alle aspecten van ontwerp tot realisatie van een bouwkundig project met de paplepel ingegoten. Mijn ouders zijn beide van Poolse komaf. Doordat ik in Nederland ben geboren heb ik het geluk gehad tweetalig te zijn opgegroeid. Al van jongs af aan heb ik de behoefte gevoeldhier 'iets' mee te willen doen, waardoor ik uiteindelijk Poolse taalkunde heb gestudeerd en aansluitend een opleiding voor tolk/vertaler heb gedaan. Veel van onze vaklui zijn afkomstig uit Polen, waardoor ik bij van goede huyze probleemloos tussen twee talen kan schakelen. Naast mijn activiteiten voor deze prachtige onderneming ben ik werkzaam als zelfstandig coach. In dit vakgebied is het enorm belangrijk goed te luisteren, verbindingen te leggen en duidelijk te communiceren. En laat dit nu precies zijn wat we ook bij van goede huyze graag doen!